Bay & storm

De rå og enkle lamper fra BAY & STORM er Storms RUMs egen unikke lampeserie. De er resultatet af det kreative samarbejde mellem Charlotte Storm og lysdesignets 'grand ol' man', cand.arch. og lysdesigner, Asger Bay Christiansen v. Laboratoriet Lys og Syn. Med deres stærke og uforfalskede udtryk, fortæller lamperne en ærlig historie om funktionalitet, simplicitet og fremfor alt, uovertruffent lys.

Den på Bornholm håndbyggede lampefamilie omfatter i alt syv eksklusive indendørslamper og to udendørslamper, er fremstillet af  originale rå  jernrør, messing og det smukke, varme træ. De giver dig mulighed for at ​opleve, hvor stor betydning det har, at lyset er rart og imødekommende. Lamperne opstod oprindeligt på baggrund af Charlottes ønske om et helt enkelt og råt lampedesign kombineret med den bedst tænkelige lysteknik fra LED. Lamperne bygges og sælges kun i Storms RUM Bornholm.

lampefamilien

 

»Lamperne er designet for på den ene side at give det ultimativt bedste lys for øjet - human belysning, og på den anden side at være så enkle og fremstå så rent, med klare materialevalg, at de vil fungere i de fleste miljøer, også om 20 år.«

 
BORDLAMPE
Ø6 /  H:45 cm kr. 3.150,-
Ø6 / H:55 cm kr. 3.450,-
inkl. lyskilde
LOFT- & VÆGLAMPE
Ø6 x 14cm :kr. 2.750,-
inkl.lyskilde
LOFT- & VÆGLAMPE
Ø8 x 19 cm: kr. 2.950
inkl. lyskilde
afstandsrør:kr. 235
 PENDEL
Ø6 x 14cm :kr. 1.890,-
Ø8 x 19cm :kr. 2.090,-
inkl. lyskilde
AC PENDEL
Ø6 +Ø8 X 19cm:  kr. 2.450,-
inkl. lyskilde
gulvlampe
Ø8/ h135cm :kr. 4.990
inkl. lyskilde
 

Bestil din lampe og bog

Sådan gør du

Du bestiller din BAY & STORM lampe ved at udfylde formularen med dine kontaktoplysninger og hvilken / hvilke lamper, du ønsker. 

 

Husk at angive størrelsen på lampen / lamperne, som du ønsker.

Når vi har modtaget din bestilling, modtager du en bekræftelse med den endelige pris, inkl. forsendelse.

Vi bruger standardtaksterne fra GLS.

 

Alle lamper har en 2-års garanti, er dæmpbare og leveres med Bay&Storms egne lyskilder  og med følgende specifikationer:

  • Høj farvegengivelse

  • 2700 Kelvin

  • Energiklasse A+

  • Diode / LED,  GU10 eller E27

  • alle pendler har mulighed for et afslutningsrør på 10 eller 20 cm. Det er samme slags som vi bruger på bord og gulvlampen.

  • alle væg/loft lamper har mulighed for 10 eller 20 cm afstandsrør, som monteres v. bestilling.

  • koblingsdåser i mørk EG sælges også separat for 500,- mål: Ø9,5cm x 2cm

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål. Asger træffes på www.lyssyn.dk

UDFYLD FORMULAREN

»Lys er så vigtigt i hverdagen - for os alle. Lys former rum, humør, energi, mulighed for løsninger, for koncentration, indlæring og skønhed. Men vi har vænnet os til dårligt lys, selv i Danmark, PH’s land. Mange års massive reklamer for de dårlige energisparepærer har næsten ødelagt dansk lyskultur. Men der er nye muligheder.

 

Lys sætter dit humør; tænk på mavefornemmelsen en solskinsmorgen i modsætning til en gråvejrsmorgen! Hvorfor har alle kontorer så gråvejerslys? Man undres. Bare en dårlig vane måske?

 

Hvad gør man? -Ja det er jo ganske enkelt, mener vi. Man går med øjet og hjernen, og hjælper og støtter, hvor der er behov. Øjet ser ved hjælp af kontraster, så selvfølgelig er det vigtigt at skabe forskelle med gode luminansvariationer i alle rum, at skabe rum i rummet med lyset.

 

Øjet skal bruge 1.200 farvenuancer for at se skarpt i sort/hvid, så selvfølgelig bruger vi kun lyskilder med Ra værdi 95-100 som har 1100-1200 farver. Mod energisparerpærer der kun har 9 farver.

Hjernen bliver iøvrigt forvirret, hvis lyset flimrer eller pulserer med 50 Hz som strømmen har, så derfor bruger vi kun stabile lyskilder.

 

Du behøver ikke at forstå og lære om lys for at nyde den fantastiske ro og præg af velvære, der er i lamperne med humant lys«.

- Charlotte & Asger

Fakta om lamperne

Pendlen

Denne lampe bruges enten over borde og arbejdsflader, fx 80 cm over bordet. De blænder ikke selvom de hænger højt, da lyskilden er trukket lidt ind i det mørke rør. Pendlerne kan også bruges som gang- eller trappelys placeret 220 cm over gulv. Her giver de et flot sprudlende solskinslys, uden at blænde. Hæng dem evt. asymmetrisk i gangen, så bliver lyset et trin mere spændende.
 

Loftslampen

Denne lampe placeres normalt 50 cm foran det, de skal lyse på, væggen eller f.eks. et skab. Lampen rettes ned mod fejelisten mellem gulv og væg, så fordeles lyset smukt ned over væggen.
 

Væglampen

Denne lampe bruges som sengelampe, eller læselampe ved f.eks. en sofa, men de kan også bruges over et køkkenbord, eller lignende.
 

Bordlampen

Denne lampe placeres til venstre for den arbejdende person og skal lyse på tværs af synsretningen, så vil teksten fremstå klart og uden spejlinger.
 

Gulvlampen

Denne lampe bruges bag en lænestol, så har man godt og blændfrit  lys til f.eks. at læse eller strikke.
 

Udendørslampen

Denne lampe placeres på væggen eller på stolpe på terrassen. Den lyser nedad således, at man stadig kan nyde stjerner og månen, hvis de er oppe. De lyser kun lidt ind på muren, da det jo ikke er her der er brug for lyset, det er tværtimod på jorden foran huset, hvor man går. Disse lamper bliver hurtigt smukt rustrøde. Giv dem evt. mat lak.

Pris  : 3200,- og 4500,- med stolpe.

kontakt os for yderligere info : Asger 20182086

  • Storms på Instagram
  • Storms på Facebook
  • Charlotte Storm LinkedIn

 

©2017 Charlotte Storm // Storms Rum.

Alle rettigheder forbeholdes

Foto Jens Barslund

Foto Kristoffer Linus

interiør kunst lysdesign

knarregård //  ibskervej 25

3730 nexø bornholm

+45 2333 9775

charlottestorm@me.com