top of page

Efter jeg havde skabt butikken, tog tingene fart og jeg kom hurtigt til at mangle plads til alle mine ideer. 

Derfor har jeg åbnet endnu et rum på 80 m2 i forlængelse af den lille butik. Herfra afholder jeg kurser om humant lys i samarbejde med lysarkitekten Asger Bay Christiansen - Godt lys det er vigtigt, men hvordan får vi det?

Herudover udstiller jeg udvalgte Bornholmske kunstnere, og laver spændende events i løbet af året med  forskellige samarbejdspartnere.

Du kan også selv leje Storms RUM.

Vi har også 2 hyggelige ferieboliger ved strandvejen mellem Nexø og Årsdale, 300m til klippekysten på adressen Nordvangen 4-6.   De har husnr i65813 og i65815 hos Novasol Bornholm.

book her i65813

book her i65815

storms RUM

BOOK RUM

Book

Hvad kendertegner Storms RUM? 

Den gode stemning. Jeg hører ofte når gæster kommer første gang - wauw, hvor er her rart at være , her kunne jeg godt flytte ind.

Men nej , her er ikke mulighed for overnatning.

Hvad koster det at leje Storms RUM 

Rummet kan lejes for 1 dag (tirsdag-torsdag) til kr. 2000,- ex moms i tidsrummet kl. 09:00 - 19:00. 

Hvad følger med, når man lejer Storms RUM? 

Der hører  terrasse og gårdhave, tekøkken og toilet med til Storms RUM, der har udsigt over marker, Nexø by og Østersøen. Forplejning står man selv for, men jeg hjælper gerne med kontakter her på Bornholm.

Book Storms RUM 

Du påbegynder din booking af Storms RUM ved at sende en forespørgsel om din ønskede dato er ledig, og om rummet kan bruges til dit ønskede formål. Herefter hører du fra mig, og vi aftaler de nærmere detaljer.

Galleri

galleri

bottom of page